Nieuwe MOVE Workshops

4 x workshop voor teams/groepen

Nieuwe MOVE workshops

Workshops waar we ingaan op 1 specifiek thema. In 1,5 krijg je meer inzicht en kennis van jezelf en deze mentale vaaridgheid. Ook krijg je tools om ermee aan de slag te gaan in jouw of jullie (prestatie)situatie. Voor zowel groepen als teams. Voor €450,- (excl. btw en reiskosten, inclusief materiaal) voor maximaal 15 deelnemers. Per extra persoon €39,- extra.

De nieuwe MOVE workshops zijn: MOVE 5: Workshop Motivatie MOVE 6: Workshop Mentale weerbaarheid (omgaan met tegenslag) MOVE 7: Workshop Prestatieklimaat MOVE 8: Workshop (voor teams): Teambuilding

Workshops vinden plaats op locatie, boek nu jouw/jullie workshop en maak een eerst volgende stap in de verdere ontwikkeling van het stukje mentaal, om je/jullie te helpen je beter te gaan voelen en meer te gaan presteren!

MOVE 5 Workshop Motivatie

chevron

In deze workshop leer je wat motivatie is, krijg je inzicht in hoe jij gemotiveerd bent en tools om in te spelen op jouw motivatie zodat je meer plezier hebt en meer uit jezelf kan halen.

MOVE 6 Workshop Mentale weerbaarheid

chevron

In deze workshop leer je beter omgaan met tegenslagen. Je krijgt inzicht in de tegenslagen waar je tegenaan loopt en tools om er anders mee om te gaan zodat je het makkelijker kan loslaten, oplossen en door kan gaan met het bereiken van je doelen, beter worden en jezelf verder ontwikkelen.

MOVE 7 Workshop Prestatieklimaat

chevron

In deze workshop krijg je inzicht in wat dit precies inhoudt voor jou, welk effect het op jou heeft en tools om je er beter in te voelen zodat je er meer in kan presteren.

MOVE 8 Workshop (voor teams) teambuilding

chevron

In deze workshop ga je als team aan de slag om elkaar beter te leren kennen, krijg je inzicht in je teamidentiteit en worden er oefeningen gedaan om de samenwerking te verbeteren waardoor je beter gaat presteren en meer uit jezelf en elkaar kunt halen.