Hoe gaan we te werk?

Bij MOVE sportpsychologie zetten we het brein in beweging om zo tot optimale (sport)prestaties en een verbeterd welzijn te komen. Dit doen we middels mentale training en begeleiding. Door inzicht te krijgen in de mentale aspecten die spelen tijdens de prestatie, hiervoor handvatten en tools te krijgen om er beter mee om te leren gaan en dit in de praktijk toe te passen en eigen te maken. Het is voor iedereen die presteert en zich wil ontwikkelen of verbeteren op mentaal vlak, zowel in sport als studie of werk. Samen gaan we voor meer focus én beter presteren. Ga jij de uitdaging aan?

1Kennismaking
2Intake
3Coachingstraject
4Evaluatie
Kennismaking

Kennismaking

Kennismakingsgesprek, telefonisch, online of face-to-face (gratis en vrijblijvend)

Start nu jouw traject!

Individueel

Individueel

Meer plezier, controle, zelfvertrouwen en het beste uit jezelf halen?

Teams

Teams

Meer plezier, teamgevoel, beter communiceren en samen optimaal presteren?

Zakelijk

Zakelijk

Meer werkplezier, betere communicatie, effectiever leiderschap en meer resultaat?

Meetingpoint

chevron

Afspraken kunnen plaatsvinden binnen de prestatiesituatie op locatie, online of in mijn praktijk. Bij afspraken op locatie wordt standaard €10,- in rekening gebracht. Buiten een straal van 10km van Didam geldt een reiskostenvergoeding van 0,21/km.

Vergoedingen

chevron
  • NOC*NSF talentstatus (jeugd): Je kunt een deel van het mentale traject vergoed krijgen, neem contact op met het Olympisch Netwerk of Topsportcentrum.

  • NOC*NSF topsportstatus en zorgverzekering: Indien je een Nationale topsport Polis hebt van het Zilveren Kruis worden er in 2023 maximaal 3 sessies vergoed. Zie http://www.zk.nl/topsport. Soms bieden verzekeraars een vergoeding aan. Controleer de polisvoorwaarden bij je zorgverzekeraar met betrekking tot 'sportpsychologie', 'mentale trainin en begeleiding', 'coaching', ''counseling', 'psychosociale hulpverlening' of 'alternatieve behandelingen'. De VSPN is druk bezig om te zorgen dat topsporters zich optimaal kunnen voorbereiden op topsportprestaties.

  • Opleidingskosten en persoonlijke en/of professionele ontwikkeling: Veel bedrijven hebben een budget gereserveerd hiervoor omtrent talentmanagement, communicatieve vaardigheden, samenwerken in een team, stressreductie, balans houden, grenzen stellen, conflictmanagement, kwaliteiten en valkuilen en duurzame inzetbaarheid van de werknemers.

  • Scholingskosten: Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt, dan kun je deze kosten inclusief de BTW als scholingskosten aftrekken.

  • Herstel: Als je gebruik maakt van een persoonsgebonden budget (PGB) dan kun je de kosten onder bepaalde voorwaarden vergoed krijgen. Of informeer bij je uitkeringsinstantie (UWV) omtrent de mogelijkheden wat betreft herstel. Via een individuele re-integratieovereenkomst reserveert het UWV budget om de coaching geheel of gedeeltelijk te betalen.

VSPNVSPN
Topsport GelderlandTopsport Gelderland
ArtezArtez
Edese Golfclub PapendalEdese Golfclub Papendal
VUVU
SCASSCAS
ALTBALTB
ArtEZ Music & HealthArtEZ Music & Health
CivicumCivicum
MimpyMimpy
Sombroek GolfSombroek Golf
OCDNOCDN
NL coachNL coach
NVDMGNVDMG
AK SportpromotionsAK Sportpromotions
TVDTVD
Achterhoek YounitedAchterhoek Younited
Achterhoek in BewegingAchterhoek in Beweging
BUSHi ArnhemBUSHi Arnhem
Longa '59Longa '59
MVVAMVVA
NCPANCPA
AZSVAZSV
VAMINVAMIN