Over MOVE

Ik ben Chloé Webers, 29 jaar en SPORTPSYCHOLOOG VSPN®. Sportpsychologie verbindt mijn passies voor sport en psychologie. Het is mijn doel om jou in beweging te brengen en het beste uit jezelf te laten halen.

Ik ben sportief, gedreven, empathisch en recht door zee. Sport heeft voor mij altijd centraal gestaan en ik heb diverse sporten zelf beoefend waaronder hockey, ballet, zwemmen, dansen en roeien. Tegenwoordig tennis, padel en golf ik met veel plezier en ben ik regelmatig in de sportschool te vinden.

MOVE bestaat sinds 2019. Naast mijn werkzaamheden voor MOVE werk ik als basispsycholoog in de SGGZ. Ik heb oa. de Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog gevolgd waardoor ik geaccrediteerd sportpsycholoog ben, SPORTPSYCHOLOOG VSPN®.

SPORTPSYCHOLOOG VSPN®

De SPORTPSYCHOLOOG VSPN® is wetenschappelijk opgeleid om mentale training, begeleiding en advies in de sport te geven.

  • Op basis van intake kunnen (top)sporters, teams, coaches, ouders en scheidsrechters en andere presteerders een op maat gemaakt mentaal trainingsprogramma krijgen.
  • De presteerder en zijn omgeving leren mentale vaardigheden verder ontwikkelen en weten dan welke mentale vaardigheden in te zetten om optimaal te kunnen presteren.
  • De SPORTPSYCHOLOOG VSPN® is dus opgeleid voor sportpsychologische begeleiding in de praktijk, dient te handelen volgens de door de vereniging opgestelde gedragscode en is tevens SCAS gecertificeerd.
Over MOVE
VSPNVSPN
Topsport GelderlandTopsport Gelderland
ArtezArtez
Edese Golfclub PapendalEdese Golfclub Papendal
VUVU
SCASSCAS
ALTBALTB
ArtEZ Music & HealthArtEZ Music & Health
CivicumCivicum
MimpyMimpy
Sombroek GolfSombroek Golf
OCDNOCDN
NL coachNL coach
NVDMGNVDMG
AK SportpromotionsAK Sportpromotions
TVDTVD
Achterhoek YounitedAchterhoek Younited
Achterhoek in BewegingAchterhoek in Beweging
BUSHi ArnhemBUSHi Arnhem
Longa '59Longa '59
MVVAMVVA
NCPANCPA