Events

Lees meer over de activiteiten en geef je op via het contactformulier.

May '23

Nieuwe MOVE 8: Workshop (voor teams): Teambuilding

Evenement: 23 May 2023In deze workshop ga je als team aan de slag om elkaar beter te leren kennen, krijg je inzicht in je teamidentiteit en worden er oefeningen gedaan om de samenwerking te verbeteren waardoor je beter gaat presteren en meer uit jezelf en elkaar kunt halen.
Lees meer

Nieuwe MOVE 7: Workshop Prestatieklimaat

Evenement: 22 May 2023In deze workshop krijg je inzicht in wat dit precies inhoudt voor jou, welk effect het op jou heeft en tools om je er beter in te voelen zodat je er meer in kan presteren.
Lees meer

Nieuwe MOVE 6: Workshop Mentale weerbaarheid (omgaan met tegenslag)

Evenement: 21 May 2023In deze workshop leer je beter omgaan met tegenslagen. Je krijgt inzicht in de tegenslagen waar je tegenaan loopt en tools om er anders mee om te gaan zodat je het makkelijker kan loslaten, oplossen en door kan gaan met het bereiken van je doelen, beter worden en jezelf verder ontwikkelen.
Lees meer

Nieuwe MOVE 5 workshop Motivatie

Evenement: 18 May 2023In deze workshop leer je wat motivatie is, krijg je inzicht in hoe jij gemotiveerd bent en tools om in te spelen op jouw motivatie zodat je meer plezier hebt en meer uit jezelf kan halen.
Lees meer

Nieuwe MOVE workshops

Evenement: 17 May 2023Workshops waar we ingaan op 1 specifiek thema. In 1,5 uur krijg je meer inzicht, kennis van deze mentale vaardigheid en handvatten en tools om ermee aan de slag te gaan in jouw eigen (prestatie)situatie. Lees meer over deze 4 nieuwe MOVE workshops.
Lees meer

Nieuwe MOVE 4 Mindset

Evenement: 09 May 2023In deze sessie krijg je tools om meer te geloven in jezelf waardoor je meer kunt groeien en je verder kunt ontwikkelen. Het kan helpen bij je motivatie, zelfspraak, omgaan met tegenslag en bij het presteren in een prestatieklimaat. Hierdoor kun je fouten zien als iets om van te leren en sta je meer stil bij je eigen successen waardoor je jezelf verder kunt uitdagen en dus meer kunt bereiken.
Lees meer

Nieuwe MOVE 3 Omgaan met spanning

Evenement: 04 May 2023In deze sessie krijg je tools om meer controle te krijgen op je eigen spanningsniveau en beter te kunnen presteren onder druk. Zo krijg je een betere focus en voel je je lichamelijk fijner in je vel. Ook kan het je zelfvertrouwen versterken waardoor je meer durft en meer uit jezelf kunt halen.
Lees meer

Blog: Optimaliseer jouw aandacht

Artikel gepubliceerd op 03 May 2023Blog over hoe je jouw aandacht en concentratie kunt optimaliseren.
Lees meer

Nieuwe MOVE 2 Zelfvertrouwen

Evenement: 02 May 2023In deze sessie krijg je tools om je sterker te voelen om een goede prestatie te kunnen leveren. Het kan je helpen om te kunnen gaan met ongewenste emoties, spanning en gedachten bijvoorbeeld bij fouten, tegenslag of blessures. Zo krijg je meer focus en grip op jezelf en het draagt bij aan je zelfbeeld en plezier.
Lees meer

Apr '23

Nieuwe MOVE 1 Doelen stellen

Evenement: 25 Apr 2023In deze sessie krijg je tools om je motivatie te vergroten en je aandacht te richten. Het versterkt zo je zelfvertrouwen, gevoel van controle en vermindert stress. Hierdoor kun je meer handelen volgens een plan en gericht naar je doel toewerken.
Lees meer

Nieuwe MOVES

Evenement: 19 Apr 2023Korte individuele sessie waar we ingaan op 1 specifiek thema. In 1,5 uur krijg je meer inzicht in jezelf, kennis van deze mentale vaardigheid en tools om ermee aan de slag te gaan in jouw eigen (prestatie)situatie. Lees meer over deze 4 MOVES:
Lees meer

Workshops AZSV

Evenement: 04 Apr 2023Workshop samenwerking voor de teams van Vrouwen 1 en 2.

Wie gingen je voor?

Deze mensen hebben de kloof tussen de werkelijke prestatie en hun potentieel al verkleind. Waar wacht jij nog op?

Technische Commissie VDZVoetbalclub

Een forse verbetering in het functioneren van het team!

''In het teamtraject hebben we gewerkt aan het versterken van het vertrouwen en begrip, de communicatie, omgang met conflicten en feedback, het maken van afspraken, duidelijkheid in rolverdeling en taken als ook een heldere structuur en overleg. Het resultaat is een forse verbetering in het functioneren van het team, het teamgevoel en een prettigere samenwerking als team met duidelijkere communicatie en steun.'

Jens OosterlooTennisser

Betere focus en meer plezier

''Waar ik eerder op de tennisbaan veel last had van frustraties, kan ik me door het traject beter focussen en heb ik meer plezier teruggekregen. Dit haal ik nu meer uit het verbeteren van mijzelf als speler en niet alleen uit het winnen. Door erachter te komen waar mijn frustraties vandaan komen kan ik er beter mee omgaan en beter schakelen tijdens het tennissen. Ik heb Chloé ervaren als een goede luisteraar, respectvol en vooral als iemand die tijdens het traject met iemand meedenkt en meebeweegt.''

Jeroen AaftinkThema leefstijl

Het moment van herkennen en doorbreken van negatieve gedachten was een geweldige ervaring

Door het traject heb ik inzicht gekregen in mijn patronen en gedachtegangen. Doordat ik ze ging herkennen was ik stapje voor stapje beter in staat om deze te doorbreken en een positieve draai aan te geven. Het stellen van doelen was helpend voor mij. Evenals de realisatie dat niet alles in één keer kan en hoe hier dan wel mee om te gaan. Chloé voelde het tempo goed aan, luisterde goed en haalde de specifieke knelpunten eruit. Door daar verder op in te gaan werd ik aan het denken gezet over mijn eigen denken en handelen.

Habib al MohsinawiHoofdtrainer VDZ

Door de begeleiding ben ik een betere coach geworden

Uit artikel Gelderlander: ''Je wordt voortdurend gespiegeld en aan het denken gezet over wat je doet en zegt. Daardoor heb ik de laatste jaren stappen gezet, bijvoorbeeld in de benadering van spelers''. Habib is werkzaam bij VDZ, Batavia en verricht werkzaamheden voor Go Ahead Eagles.

Rosa van DoornMountainbikester

Ik kan steeds meer flow ervaren tijdens wedstrijden

De mountainbikesport vraagt veel van de details. Elk klein foutje maakt het verschil in de klassering. Ik ben onwijs blij dat ik na de begeleiding bij Chloé steeds meer de flow ervaar tijdens de wedstrijden en tegenwoordig alle kleine successen vier! Chloé heeft mij het vertrouwen gegeven door samen aan de positieve gedachtes te werken.

Siebe RensenWielrennen

Meer focus op wat er goed gaat en meer vertrouwen in mijzelf heb ik gekregen

Toen ik begon aan mijn traject ging ik altijd met een negatieve instelling naar wedstrijden toe. Ik bleef in een negatieve spiraal omdat het op dat moment niet goed ging. Telkens als ik pech had of iets niet goed ging bleef ik me daarop focussen waardoor ik de volgende wedstrijd ook weer met die gedachtes begon. Dankzij MOVE heb ik geleerd om mij meer te focussen op de dingen die goed gaan, mezelf beter te concentreren voorafgaand aan wedstrijden, maar ook hoe ik meer vertrouwen in mijzelf kan hebben in het dagelijks leven. Daarvoor wil ik ze graag bedanken!

VSPNVSPN
Topsport GelderlandTopsport Gelderland
ArtezArtez
Edese Golfclub PapendalEdese Golfclub Papendal
VUVU
SCASSCAS
ALTBALTB
ArtEZ Music & HealthArtEZ Music & Health
CivicumCivicum
MimpyMimpy
Sombroek GolfSombroek Golf
OCDNOCDN
NL coachNL coach
NVDMGNVDMG
AK SportpromotionsAK Sportpromotions
TVDTVD
Achterhoek YounitedAchterhoek Younited
Achterhoek in BewegingAchterhoek in Beweging
BUSHi ArnhemBUSHi Arnhem
Longa '59Longa '59
MVVAMVVA
NCPANCPA
AZSVAZSV
VAMINVAMIN