Nieuwe MOVES

4 x individueel

Nieuwe MOVES

Korte individuele sessie waar we ingaan op 1 specifiek thema. In 1,5 uur krijg je meer inzicht in jezelf, kennis van deze mentale vaardigheid en tools om ermee aan de slag te gaan in jouw eigen (prestatie)situatie. Voor €125,- (excl. btw) boek je een van de 4 MOVES.

MOVE 1: Doelen stellen MOVE 2: Zelfvertrouwen MOVE 3: Omgaan met spanning MOVE 4: Mindset

Je kunt terecht in de praktijk van MOVE of online en maak je een eerst volgende stap in je verdere ontwikkeling van het stukje mentaal, om je te helpen je beter te voelen en beter te gaan presteren!

MOVE 1 Doelen stellen

chevron

In deze sessie krijg je tools om je motivatie te vergroten en je aandacht te richten. Het versterkt zo je zelfvertrouwen, gevoel van controle en vermindert stress. Hierdoor kun je meer handelen volgens een plan en gericht naar je doel toewerken.

MOVE 2 Zelfvertrouwen

chevron

In deze sessie krijg je tools om je sterker te voelen om een goede prestatie te kunnen leveren. Het kan je helpen om te kunnen gaan met ongewenste emoties, spanning en gedachten bijvoorbeeld bij fouten, tegenslag of blessures. Zo krijg je meer focus en grip op jezelf en het draagt bij aan je zelfbeeld en plezier.

MOVE 3 Omgaan met spanning

chevron

In deze sessie krijg je tools om meer controle te krijgen op je eigen spanningsniveau en beter te kunnen presteren onder druk. Zo krijg je een betere focus en voel je je lichamelijk fijner in je vel. Ook kan het je zelfvertrouwen versterken waardoor je meer durft en meer uit jezelf kunt halen.

MOVE 4 Mindset

chevron

In deze sessie krijg je tools om meer te geloven in jezelf waardoor je meer kunt groeien en je verder kunt ontwikkelen. Het kan helpen bij je motivatie, zelfspraak, omgaan met tegenslag en bij het presteren in een prestatieklimaat. Hierdoor kun je fouten zien als iets om van te leren en sta je meer stil bij je eigen successen waardoor je jezelf verder kunt uitdagen en dus meer kunt bereiken.